El bitlletaire de la Bruixa d'Or de Sort (Lleida) trasllada la seu social a Navarra

Xavier Grabiel, de la Bruixa d'Or de Sort (Lleida) després de la Loteria de Nada
LA BRUIXA D'OR
Publicado 17/10/2017 17:14:49CET

Xavier Gabriel presenta quatre denúncies per injúries als Mossos d'Esquadra

LLEIDA, 17 Oct. (EUROPA PRESS) -

El propietari de la Bruixa d'Or de Sort, Xavier Gabriel, ha iniciat els tràmits per traslladar la seu de tots els seus negocis de loteria, restauració i immobles des de Catalunya a Navarra i la fiscal a Madrid.

El bitlletaire d'una de les administracions amb més vendes en loteries de l'Estat ha explicat a Europa Press que en conjunt la seua facturació anual arriba a 100 milions d'euros.

Xavier Gabriel ha avançat que ha presentat quatre denúncies davant els Mossos d'Esquadra per injúries a la seua persona, i ha recordat que ha manifestat en diverses ocasions que no és independentista.

"Han sigut 15 dies de persecució, 15 dies d'amenaces, 15 dies de no deixar viure, com a persona he esclatat contra quatre capitosts que han fet creure que els insults eren per a tota la societat independentista, això és una injúria", ha afirmat.

"M'han dit que jo m'haig d'anar d'aquí, i menys per carta, els insults m'han arribat per molts mitjans", ha agregat el bitlletaire de la famosa administració de loteria.

Gabriel ha assenyalat també que les vendes de loteria estan creixent un 14% a la seua administració en relació a l'any passat i que a Catalunya no li han baixat comparades amb l'any passat.

colaboracio