Mèxic.- Augmenten a 225 els morts pel terratrèmol de Mèxic

Sisme
TWITTER
Publicado 20/9/2017 18:49:40CET

CIUTAT DE MÈXIC, 20 Sep. (EUROPA PRESS) -

Almenys 225 persones han perdut la vida com a conseqüència del terratrèmol de magnitud 7,1 que va sacsejar el dimarts la zona centre i sud de Mèxic i que ha deixat desenes d'edificis destruïts en la capital, segons un nou balanç del Ministeri de l'Interior.

El coordinador nacional de Protecció Civil, Luis Felipe Puente, ha actualitzat en Twitter les xifres i ha confirmat 94 morts a Ciutat de Mèxic, on han perdut la vida més de 20 xiquets per la solsida d'un col·legi. A més, altres dotze persones han mort en l'estat de Mèxic (Edomex), 71 a Morelos, 43 a Pobla, quatre a Guerrero i un a Oaxaca.

Les autoritats no han donat per tancat el balanç, en la mesura en què encara es busca a possibles víctimes entre les runes i no existeix certesa que algunes dades no estiguen duplicats. En les últimes hores s'ha arribat a revisar a la baixa el recompte de morts.

El Servici Sismològic de Nacional de Mèxic ha comptabilitzat un total d'onze rèpliques en les últimes hores després del terratrèmol registrat el dimarts al migdia en el centre del país.

colaboracio