7 de juny de 2020
 
Publicado 11/1/2019 13:32:21 +01:00CET

L'acusat de violar una nena de 13 a qui va deixar embarassada diu que eren nuvis i que el sexe va ser consentit

Faana del Palau de Justícia, seu de l'Audincia i del TSJIB
EUROPA PRESS - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 11 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'acusat de violar una nena de 13 anys a qui va deixar embarassada ha declarat aquest divendres davant l'Audincia Provincial de Balears que eren "nuvis", que sortien junts i anaven de compres, i que les relacions sexuals que va mantenir amb ella van ser consentides.

La Fiscalia, per la seva banda, demana 17 d'anys de presó per a l'acusat, un home que tenia 36 anys al moment dels fets, per una agressió sexual continuada a la menor, que era la filla del germ del marit de la seva germana.

L'acusat, a més, ha negat la primera presumpta violació, que hauria tingut lloc a l'estiu de 2013. Sosté que la primera relació sexual consentida va tenir lloc entre abril i maig de 2014 i que la relació de festeig va acabar l'abril de 2015.

A tot moment, ha assegurat que no li va pegar i que ella no es va resistir. Així mateix, ha dit que en una ocasió ella tenia la regla i que li dolia pel que ell es va detenir.

En l'actualitat, la jove, que té 18 anys, presenta simptomatologia compatible amb el trastorn d'estrs post traumtic, vergonya, rbia, tristesa, culpa i terror, fins al punt de voler sucidar-se.