26 de febrer de 2020
 
Publicado 5/3/2019 10:39:37CET

March defensa la "transparncia" de la seva Conselleria i assegura que totes les despeses i agendes estan a Internet

Martí March en el ple del Parlament
PARLAMENT IB - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 5 Mar. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha defensat "la transparncia" de la seva Conselleria i ha assegurat que "totes les despeses, agendes i infraestructures educatives en marxa estan accessibles a través d'Internet".

"He complert amb totes les meves obligacions i quan m'han dit que havia de venir al Parlament he vingut sense cap tipus de problema", ha explicat durant el ple d'aquest dimarts.

March ha fet aquestes declaracions en resposta a la pregunta de la diputada 'popular' María Tania Marí sobre si considera que les seves actuacions durant l'actual legislatura s'han ajustat al principi de transparncia.

A continuació, la diputada 'popular' Núria Riera ha preguntat a March com justifica que els alumnes de Balears tinguin la nota de selectivitat més baixa de tot el país, al que el conseller ha respost que "no es poden comparar proves que són diferents".

"No són comparables les dades de selectivitat perqu jo li podria mostrar la prova de selectivitat de castell de Canries i Balears i hi ha una distncia sideral", ha concls.

Lo más leído

 1. 1

  Claudia Jiménez, la hija de Raquel Revuelta y Miguel Ángel, se despide de su padre con una emotiva carta

 2. 2

  Echenique "tranquiliza" a Felipe González: el Gobierno no va a usar fondos reservados como en los ochenta

 3. 3

  Plácido Domingo acepta "toda la responsabilidad" de las acusaciones de acoso sexual y pide perdón por "el dolor" causado

 4. 4

  Confirmados cuatro casos de coronavirus en Madrid, Barcelona, Tenerife y Castellón

 5. 5

  Un joven de 24 años se convierte en el primer caso de coronavirus en Madrid