26 de maig de 2020
 
Publicado 11/1/2019 14:00:56 +01:00CET

Susana Mora presenta la seva precandidatura per encapalar la llista del PSOE al Consell de Menorca

MENORCA, 11 Ene. (EUROPA PRESS) -

La secretria general del PSOE de Menorca i consellera d'Ordenació Territorial i Turística i presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, ha presentat aquest divendres la seva precandidatura per revalidar el govern d'esquerres i encapalar la llista dels socialistes en l'administració insular.

Mora ha presentat que es torna a presentar amb "més fora, coratge i illusió per seguir construint una societat igualitria i plural on les oportunitats arribin a tots els menorquins, sempre treballant des del compromís i coordinació amb totes les institucions".

En aquesta línia, la precandidata ha fet un balan positiu del qu ha suposat que els socialistes estiguin al Govern dins de les institucions i ha posat especial mfasi en qu necessiten "quatre anys més de legislatura per seguir construint una Menorca encara millor, així com per continuar consolidant projectes que milloren la vida dels nostres ciutadans".

En relació al calendari de primries del PSOE i sobre els municipis majors de 20.000 habitants, Maó i Ciutadella, les precandidatures hauran de procedir a la recollida d'avals entre la militncia entre avui i el dia 23.

En aquest punt, si només s'ha presentat una precandidatura i el recompte d'avals és vlid, es proclamar oficialment la candidatura entre el 24 i el 25 de gener. Per la seva banda, els municipis menors de 20.000 habitants tenen fins al dia 3 de mar per presentar candidatura.

Para leer más