Activistes de la PAH realitzen un 'escrache' a la casa de Moragas (PP) a Barcelona

Actualizado 27/04/2013 16:59:22 CET

BARCELONA, 27 Abr. (EUROPA PRESS) -

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha reunit aquest dissabte desenes de persones en un 'escrache' a casa del diputat i director del Gabinet de la presidència del Govern d'Espanya, Jorge Moragas, a Barcelona.

Activistes i persones que han estat desnonades s'han trobat passades les 11.30 hores en la parada de metro de Muntaner dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), i han realitzat la protesta des del Turó Park, prop de l'habitatge del polític, ja que desconeixien la seva direcció exacta.

Segons han explicat els organitzadors a Europa Press, la convocatòria ha estat a punt de suspendre's per la pluja, que no parat en tot el matí, però finalment s'ha mantingut ja que hi havia persones que venien de fora de Barcelona.

En declaracions als mitjans, el portaveu de la PAH Óscar León ha considerat que Moragas és "el braç dret" del president del Govern, Mariano Rajoy, per la qual cosa pot influir en el Govern perquè aquest accepti la dació en pagament.

"El pegat de llei que han fet no és una solució a res. El problema amb les hipoteques que tenien ahir tornarà a aparèixer demà i no s'haurà solucionat res", ha indicat.