Betoret (PP) anuncia una querella contra Benavent per les seues declaracions "tendencioses i radicalment falses"

Publicado 25/4/2018 17:51:30CET

VALÈNCIA, 25 Abr. (EUROPA PRESS) -

El diputat del Partit Popular en Les Corts Valencianes Vicente Betoret ha anunciat aquest dimecres la interposició d'una querella contra l'exgerent d'Imelsa i autodenominat 'ionqui dels diners', Marcos Benavent, per les seues afirmacions "tendencioses, intencionades i radicalment falses".

Benavent ha declarat aquesta jornada al jutge del Jutjat d'Instrucció número 18 de València --que investiga el presumpte pagament de comissions il·legals a canvi d'adjudicacions de Ciegsa-- que es repartien "mossegades" en sobres en restaurants entre l'expresident de la Diputació provincial, Alfonso Rus; l'ex-secretari autonòmic d'Educació, Máximo Caturla; l'expresident provincial del PP i diputat Vicente Betoret, i ell mateix.

El 'popular' ha assegurat a través d'un comunicat que aquestes declaracions "només persegueixen el dany personal i el desgast del Partit Popular" i que responen a la voluntat de l'exgerent d'Imelsa d'"intoxicar" el procediment judicial.

Betoret també ha volgut deixar "molt clar" que "mai" ha participat ni ha sigut testimoni d'"actuació alguna fora de la llei". Per tant, ha lamentat que el 'ionqui dels diners' "no es guie per la veritat, sinó per qüestions mediàtiques per a poder desviar l'atenció de la seua responsabilitat en aquest procediment".

De fet, el diputat del PP ha advertit que les afirmacions de Benavent davant el jutge "contradiuen el que va dir en anteriors ocasions davant la UCO --Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil-- i en seu judicial". Ha avançat, per tot açò, que interposarà una querella davant unes declaracions "falses, tendencioses i intencionades".

colaboracio