Detinguda una persona amb quatre reclamacions judicials per estafa i falsificació

Imatge d'un control de la Policia Nacional a Alacant.
POLICÍA NACIONAL
Publicado: viernes, 17 mayo 2024 18:56

   ALACANT, 17 May. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Nacional han detingut a una persona per tenir fins a quatre reclamacions judicials per delictes d'estafa i falsificació de documents, durant un dispositiu de seguretat a la zona nord d'Alacant.

   Els diferents controls s'han dut a terme aquest divendres, en el barri de Juan XXIII d'Alacant, amb l'objectiu de prevenció de la seguretat ciutadana i la comissió d'il·lícits penals, segons ha indicat la Policia Nacional en un comunicat.

   Els agents han practicat diversos dispositius de control i filtres, que s'han saldat amb una detenció d'una persona que tenia quatre reclamacions judicials per delictes d'estafa i falsificació de documents.

    A més, han identificat a 58 persones, han comprovat 19 vehicles i han emplenat un total de cinc actes per tinència o consum de substàncies estupefaent, altres tres per tinència d'armes o objecte perillós, i un acta per contraban.

   Els dispositius coordinats es duen a terme amb l'objectiu d'atallar qualsevol tipus d'infracció penal, incidint en tots aquells relacionats amb la salut pública, com és el tràfic de drogues i en aquelles comeses contra el patrimoni.

   En l'operatiu ha intervingut el Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria de Nord, i la Unitat de Prevenció i Reacció de la Comissaria Provincial d'Alacant, amb suport de la Unitat de Mitjans Aeris de Valencia (Helicòpter).

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià