'Libérate', l'himne a la llibertat sexual del Titi torna en la veu de Liz Dust

Imatge promocional de la versió de 'Libérate' cantada per Liz Dust
JESÚS MAYORGA/LIZ DUST
Publicado: viernes, 17 mayo 2024 18:55

   El vídeo musical inclou imatges històriques de les primeres marxes de l'Orgull a València i personatges com La Margot o Ploma 2

   VALÈNCIA, 17 May. (EUROPA PRESS) -

   L'artista drag Liz Dust ha posat veu a una nova versió de 'Libérate', la cançó a la llibertat sexual que va popularitzar El Titi en els anys 80 després de passar per La Otxoa.

   Aquesta nova versió compta amb el beneplàcit dels seus hereus, sota l'adreça del compositor Josué Vergara, un músic valencià compositor de bandes sonores i que ha sigut reconegut, entre altres, amb la distinció en l'Hollywood Music in Mitjana Awards, segons han explicat des de l'equip artístic.

   El recentment estrenat vídeo musical té peces històriques de les primeres manifestacions de l'Orgull de la ciutat de València en 1979 i de personatges històrics com La Margot, Ploma 2 o Sareta Sareta, cedides pel servei l'Armari de la memòria.

   'Libérate' forma part de la BSO de 'València t'estime', el primer documental que narra la història de la ciutat dels 70 als 2000, dirigit per Carlos Giménez i que s'estrenarà el pròxim 7 de juny en cinemes.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià