Catalá insistix en el "mal ús" de la megafonia del Palmar i ressalta que s'han donat normes de funcionament

Archivo - Arxiu - L'alcaldessa de València, María José Catalá, en una imatge d'arxiu.
Rober Solsona - Europa Press - Archivo
Publicado: miércoles, 12 junio 2024 15:42

   VALÈNCIA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

   L'alcaldessa de València i presidenta del PP a la ciutat, María José Catalá, ha insistit, com ja es va apuntar el dimarts des de l'ajuntament de la ciutat, en el "mal ús", l'"ús incorrecte", fet de la megafonia pública de la pedania del Palmar per a agrair el suport als 'populars' en les eleccions europees del passat diumenge.

    La primera edil ha ressaltat també aquest dimecres que des del consistori s'han enviat "a tots els alcaldes pedanis" de la capital valenciana "normes de funcionament de la megafonia" de les dependències municipals de cadascun dels nuclis de població de València. Igualment, ha precisat que el missatge emès no va ser un bàndol.

    Catalá s'ha pronunciat així durant l'engegada dels arbres fotovoltaics al barri de Benicalap, preguntada per l'ús que dilluns passat, després dels comicis del 9J, algú va fer de la megafonia de l'alcaldia pedánea del Palmar per a agrair en el seu nom i en el del president de la Generalitat i del PPCV, Carlos Mazón, el suport mostrat als 'populars' en les votacions.

   María José Catalá ha ressaltat, en primer lloc, que el missatge difós no va ser un bàndol municipal. "Bàndols municipals només puc fer jo, això per a començar. No es fan bàndols municipals en les pedanies", ha exposat la primera edil, que a continuació ha manifestat que "es va realitzar un ús incorrecte de la megafonia" pública del Palmar.

    "Hem donat bon compte de l'ús incorrecte i hem remès a tots els alcaldes pedáneos normes de funcionament de la megafonia", ha afegit Catalá.

    No obstant això, ha comentat que a ella li "preocupa molt més la imputació del germà --del president del Govern central i secretari general del PSOE-- Pedro Sánchez, de la dona de Pedro Sánchez, que el mal ús d'un megàfon".

   "No dic que no siga important, però a veure si algú pretén blanquejar la situació que viu Espanya amb l'ús incorrecte d'un megàfon a una pedania de València", ha exposat l'alcaldessa. Després d'això, en al·lusió a l'oposició municipal, ha demanat "que es miren un poc cadascun les seues coses".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià