Detingut un home amb 4,1 quilos de cocaïna a l'aeroport de Manises

Agent de la Guàrdia Civil en l'operació
OPC
Publicado: lunes, 20 mayo 2024 12:16

   VALÈNCIA, 20 May. (EUROPA PRESS) -

   Efectius de la Guàrdia Civil han detingut a un home amb 4,1 quilos de cocaïna a l'aeroport de Manises, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, que ha concretat que l'arrestat procedia d'un vol procedent de Madrid amb escales internacionals.

    Els agents, davant de les sospites que poguera existir algun cas de tràfic de drogues, van sotmetre a control als passatgers del vol. Van identificar a un home procedent d'un país hispanoamericà i amb destinació final València.

    En revisar el seu equipatge per escàner de rajos X, els agents van observar que portava diverses borses que simulaven ser productes alimentosos i que no corresponien en densitat ni color amb l'habitual.

    Els efectius van realitzar llavors un examen manual i van verificar que es tractava d'una substància pastosa blanca i endurida que va llançar resultat positiu en cocaïna en aplicar-li el reactiu corresponent. El pes total de la substància intervinguda ascendia a 4,1 quilos de cocaïna.

    El detingut, un home de 49 anys i de nacionalitat peruana, ha sigut presentat davant del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Quart de Poblet per un delicte contra la salut pública.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià