Publicado 26/10/2021 18:14CET

La Generalitat obri les borses de personal cuidador, cuina i infermeria per al CEEM d'Alcoi

   ALACANT, 26 oct. (EUROPA PRESS) -

   L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha convocat la borsa d'ocupació temporal de les categories de personal cuidador, infermeria i cuina per al nou centre específic de persones amb malaltia mental crònica Mossen Cirilo d'Alcoi (Alacant).

   L'IVASS realitza el condicionament de les instal·lacions d'aquest nou recurs, que s'emmarca en el Pla Convivint d'Infraestructures Socials de la Generalitat, i que comptarà amb un equip multidisciplinari format per 71 professionals, segons un comunicat de la Generalitat.

   Així mateix, el nou CEEM disposarà d'un total de 40 places, organitzades en unitats de convivència, en les quals s'atendrà a persones amb malaltia mental crònica i també a persones amb diversitat funcional amb trastorn conductual greu.

   La directora general de l'IVASS, Noelia Martí, ha subratllat que "aquest nou recurs respon al nou model d'atenció residencial, centrat en la persona, que està impulsant la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives".

   També ha explicat que "per a l'engegada ja s'ha constituït l'equip directiu del centre i s'ha previst una incorporació escalonada dels 40 residents per a facilitar la seua adaptació".

   De la mateixa manera, Martí ha incidit que "el CEEM estarà estructurat en unitats de convivència on s'atendrà a persones que necessiten aquest tipus de recursos en una etapa determinada de la seua vida fins que es troben en condicions adequades per a tornar a la seua comunitat".

   Així mateix, ha destacat la creació de la nova borsa de treball específica per a proveir de professionals a aquest nou servici, i ha recordat que les persones interessades a inscriure's poden presentar les sol·licituds fins al pròxim 29 d'octubre.

    L'obertura de la nova borsa a Alcoi suposarà un "revulsiu" per a l'ocupació en la zona davant la contractació de veïnes i veïns del municipi i de localitats pròximes.

colaboracio