PSPV de la Vega Baixa condemna els atacs a seus del PSOE i insta el PP al fet que "no encoratge" aquestes actuacions

Imatge de pintades en la seu del PSPV-PSOE a la Vega Baixa.
PSPV VEGA BAJA
Publicado: martes, 21 noviembre 2023 13:54

   ALACANT, 21 Nov. (EUROPA PRESS) -

   El PSPV-PSOE de la Vega Baixa ha mostrat la seua condemna davant els atacs a les seus del PSOE, amb "insults i pintades que inciten a l'odi i a la violència", i ha instat el PP al fet que "no encoratge actuacions com aquest", sinó que s'expresse el desacord polític "de formes sempre ajustades a la llei".

   Així s'ha expressat aquest dimarts en un comunicat el secretari general comarcal del PSPV-PSOE de la Vega Baixa, Joaquín Hernández, que ha censurat les pintades, actes vandàlics i insults que estan tenint lloc en diferents seus socialistes de municipis de la Vega Baixa. Guardamar, Catral, Almoradí, Torrevella o Callosa.

   "És lamentable aquest tipus d'incidents, que reflecteixen un ambient de crispació i incitació a l'odi, impropi d'una societat plural i que deixa clar que encara hi ha gent que és incapaç d'acceptar que l'esquerra puga liderar el Govern d'Espanya", ha censurat.

   En aquest sentit, des del PSPV comarcal han condemnat "enèrgicament" aquest tipus de comportaments "violents i antidemocràtics", al mateix temps que han instat el PP "al fet que no encoratge actuacions com aquest i fomenten que s'expresse el desacord polític de formes sempre ajustades a la llei, la democràcia i la Constitució".

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià