VALNCIA, 8 Jul. (EUROPA PRESS) -
Punt estrenar, dilluns que ve, 11 de juliol, a les 20.00 hores, 'La cuina de Morera', un espai en qu el xef internacional Jordi Morera animar l'audincia a preparar receptes de proximitat amb productes de temporada i explicacions pas a pas.
Li acompanya en aquesta aventura gastronmica la nutricionista Ana Sirvent, que aportar consells per a fomentar un estil de vida saludable.
Tot, abans de l'informatiu de la nit, "per a arribar al sopar amb apetit", informa la televisió pública valenciana en un comunicat.
"Al principi, recorrerem al receptari tradicional valenci i a receptes prpies meues, intentant adaptar-nos a la temporalitat dels productes", avana Jordi Morera.
Nascut a Pego, aquest cuiner és promotor de la gastronomia valenciana de qualitat en el restaurant La Nacional de Nova York i la seua paella en el berenador d'Oliva va ser famosa.
El "complement perfecte" a la cuina de Morera ser Ana Sirvent.
"Ella, a més d'ajudar-me a cuinar, és la persona que m'assessorar des del punt de vista nutricional, la que posar el punt de sentit extra a tot el que fem, amb l'objectiu de fomentar uns hbits alimentaris i un estil de vida saludable", declara el cuiner.
Com assegura la nutricionista, l'excés d'informació provoca confusions i "en 'La cuina de Morera' podem donar una miqueta de llum al respecte i aconseguir que la gent prenga conscincia de la importncia d'una alimentació equilibrada", assevera.
Morera entrar de nou a casa de les valencianes i els valencians després del també programa de cuina 'El xef a casa' per ara ser ell qui manege els fogons, amb receptes prpies i cuina tradicional valenciana.