Actualizado 27/11/2018 15:15

À Punt emetrà els curts que s'hagen presentat a la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE)

La presentació de la pròxima edició tindrà lloc aquest dimecres
MICE FILM FESTIVAL

VALÈNCIA, 27 Nov. (EUROPA PRESS) -

À Punt Média ha segellat un acord de col·laboració amb la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) per a difondre i promocionar l'audiovisual educatiu valencià, mitjançant el qual l'ens podrà emetre els curtmetratges realitzats en centres educatius i presentats el certamen.

El conveni converteix la radiotelevisió pública en el mitjà oficial de la setena edició de la MICE, que es presenta aquest dimecres, 28 de novembre, i tindrà lloc del 8 al 23 de febrer, detalla en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

A més de l'emissió dels curts, la col·laboració estableix que À Punt tindrà un premi propi en la mostra, denominat 'MICE - La Colla'.

En concret, l'acord permetrà que la radiotelevisió autonòmica puga emetre en qualsevol canal els curtmetratges realitzats en els centres educatius i que s'hagen presentat la MICE.

Els audiovisuals seleccionats també podran formar part del repositori de l'audiovisual educatiu d'À Punt, dins de les categories 'La Colla... i acció!' i 'À Punt... i acció!'.

COBERTURA DE LA MOSTRA

Paral·lelament, l'ens garantirà la cobertura, amb criteris informatius, dels actes principals de la MICE. Durant la mostra, la pàgina d'À Punt obrirà un apartat específic amb connectivitat a la web del festival.

La col·laboració s'emmarca en un dels objectius d'À Punt Média, el de promocionar els valors culturals a través de la producció i difusió de continguts audiovisuals i la creació digital i multimèdia.