Rescaten a un home de 79 anys perdut després d'eixir-se el seu cotxe de la via a Los Montesinos

Rescaten a un home de 79 anys perdut després d'eixir-se el seu cotxe de la via a Los Montesinos
CONSORCIO PROVINCIAL BOMBEROS ALICANTE
Publicado: miércoles, 12 junio 2024 16:17

   ALACANT, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

   Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han rescatat a un home alemany de 79 anys que s'havia extraviat després d'eixir-se de la via amb el seu cotxe a una zona de camps a Los Montesinos.

   El succés ha ocorregut el dimarts, en una zona de camps entre Los Montesinos i La Mata, i els bombers van rebre l'avís passades les 18.20 hores, segons ha indicat el Consorci en un comunicat.

   L'home es va eixir de la via amb el seu vehicle i es va veure desorientat, per la qual cosa va eixir del cotxe i va acabar allunyant-se cap a un terreny fangós, per la qual cosa es va iniciar una labor de recerca per a la seua localització. Finalment, va ser localitzat des de l'aire per l'helicòpter a les 21.23.

   L'home es trobava enfangat i ferit lleu, a certa distància del seu vehicle. Una vegada descendit l'helicòpter, va ser rescatat i traslladat al parc de Torrevella.

   En la intervenció, que va finalitzar a les 22.30 hores, van participar una unitat comandament de prefectura, un furgó de salvaments varis, una bomba urbana pesanda, un sergent, un cap i tres bombers del parc de Torrevella, a més de drones, un helicòpter de rescat Alpha 01 i el grup especial de rescat (GER).

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià