Tom Jones actua este diumenge a la plaça de bous de València

Archivo - Arxiu - Tom Jones
REMITIDA TERRITORIO MUSICAL - Archivo
Publicado: jueves, 20 junio 2024 18:46

   VALÈNCIA, 20 Jun. (EUROPA PRESS) -

   Sir Tom Jones, un dels artistes més reconeguts i aclamats en el món, aterrarà este diumenge 23 a la plaça de bous de València presentant un espectacle únic amb la seua inconfusible veu, el seu carisma magnètic i la seua energia inigualable en l'escenari.

    Des que va saltar a la fama en la dècada dels seixanta, Tom Jones ha collit èxits com 'It's not unusual', 'Delilah' o 'What's new pussycat?', que s'han consolidat com a himnes atemporals, recorden des de l'organització del concert.

   La seua carrera ha estat plena de nombrosos honors i reconeixements, inclòs el títol de cavaller de la reina Isabel II d'Anglaterra el 2006, múltiples premis BRIT, un Silver Clef, el prestigiós Music Industry Trusts i un Hitmaker del Saló de la Fama dels Compositors d'Estats Units.

    També ha actuat en pel·lícules com 'Mars attacks' de Tim Burton i 'Playhouse presents: King of The Teds' per a Sky Arts. El llançament del seu àlbum el 2021, 'Surrounded by time', ho va convertir en l'home de major edat a aconseguir el lloc número 1 en la llista d'àlbums oficials del Regne Unit amb un disc de material nou.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià