Agro.- La Fundació Alícia presenta dues guies sobre la tonyina vermella de la Mediterrània

La Fundación Alícia Presenta Dos Guías Sobre El Atún Rojo Del Mediterráneo
GRUP GSR
Actualizado: jueves, 3 mayo 2012 19:15

TARRAGONA, 3 May. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Alícia ha presentat aquest dijous dues guies sobre la tonyina vermella de la Mediterrània amb l'objectiu d'acabar amb els "falsos mites" i la desinformació existents sobre aquesta espècie, en el marc de la Setmana Gastronòmica de la Tonyina Vermella 2012 que se celebra a l'Atmella de Mar (Tarragona).

Segons ha informat l'organització, les dues guies, una dirigida als professionals de la restauració i l'altra al públic en general, ofereixen informació històrica, gastronòmica, consells per a la seva adquisició i tractament, i suggeriments culinàries.

L'Ajuntament de l'Atmella de Mar va encarregar un estudi gastronòmic a la Fundació Alícia per acabar amb els mites que hi ha al voltant d'aquesta tonyina ja que la seva captura és molt qüestionada per l'existència de quotes màximes de pesca i la creença que el seu consum no és sostenible.