Agro.- Grup Balfegó i la Fundació Doctor Ferran investiguen els efectes de la tonyina vermella

Atún
FLYDIME/FLICKR
Actualizado: martes, 4 diciembre 2012 14:47

TARRAGONA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Grup Balfegó ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Doctor Ferran, dedicada a la investigació biomèdica en el camp de les Ciències de la Salut, per impulsar l'estudi de les aportacions de la tonyina vermella a una alimentació equilibrada i a la salut, segons ha informat en un comunicat.

L'acord suposa posar en marxa el conveni entre la Fundació Doctor Ferran i la Cambra de Comerç de Tortosa perquè les empreses de Terres de l'Ebre puguin contribuir a la investigació i el desenvolupament de la zona i els seus recursos tot finançant els estudis i dotant les beques que atorga cada any la fundació.

Es tracta d'investigar els possibles efectes de la tonyina vermella en casos com la prevenció del càncer de còlon, les patologies cardiovasculars i l'obesitat infantil, entre d'altres malalties.