Agro.- Grup Sagardi prepara un nou restaurant de vi amb Cellers Torres

L'insígnia aprofundeix en la seva internacionalització amb més obertures el 2013

'Txuletones' De Buey
SAGARDI
Europa Press Economía Finanzas
Actualizado: domingo, 2 diciembre 2012 13:33

BARCELONA, 2 Dic. (EUROPA PRESS) -

Grup Sagardi, especialitzat en gastronomia basca tradicional, i Cellers Torres preparen l'obertura d'un nou restaurant de vins com el que ja posseeixen a Xile, ha explicat a Europa Press el president del Grup Sagardi, Iñaki López de Viñaspre.

Viñaspre no ha volgut avançar la ubicació del nou restaurant ni quan obrirà les portes, si bé ha assegurat que es tracta d'un "projecte internacional" en el qual estan treballant.

El grup basc té 20 restaurants repartits entre Barcelona, Madrid i València, i té dos establiments a Buenos Aires i Santiago de Xile, així com dos petits hostals a Sant Pere de Ribes (Barcelona) i a Buenos Aires.

Viñaspre té clar que el futur de Grup Sagardi passa per la internacionalització, i per aquesta raó la companyia planeja obrir nous establiments amb la seva insígnia a Porto, Amsterdam, Praga i Ciutat de Mèxic en el primer semestre del 2013.

"La gastronomia basca ben feta té recorregut a tot el món", ha destacat, i ha indicat que cadascun d'aquests establiments suposarà la creació d'uns 30 llocs de treball --el grup té una plantilla de 600 treballadors--.

Grup Sagardi preveu tancar el 2012 amb un volum de negoci d'al voltant de 31 milions d'euros, fet que suposa un descens d'entre un 4% i 5% respecte a la facturació registrada l'any passat.

Contenido patrocinado