Agro.- Pelegrí erigeix el Pa de Pagès com un actiu de la gastronomia catalana

Pelegrí Visita El Obrador De La Panadería Llaràs En Lleida
GOVERN
Europa Press Economía Finanzas
Actualizado: viernes, 15 junio 2012 17:42

LLEIDA 15 Jun. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, ha erigit el Pa de Pagès com un actiu fonamental de la gastronomia catalana, ha informat la Conselleria en un comunicat.

Pelegrí ha visitat aquest divendres l'obrador del forn i pastisseria Llaràs de Lleida amb motiu del començament de la campanya d'implantació de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Pa de Pagès als forns de Catalunya.

Així, aquest divendres uns 400 forns han començat a vendre pa de pagès català amb IGP, unes 176 afiliades a la Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Forners.

Contenido patrocinado