Agro.- La UdG obté el primer distintiu d'Espanya per oferir dieta mediterrània en els seus restaurants

La UdG
UDG
Europa Press Economía Finanzas
Actualizado: miércoles, 6 julio 2011 20:53

GIRONA 6 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Universitat de Girona (UdG) s'ha convertit en la primera universitat d'Espanya a rebre un distintiu que acredita l'oferta en els seus restaurants de menús basats en la dieta mediterrània.

L'entrega de l'acreditació Alimentació Mediterrània (Amed), extensible als nou restaurants del centre, ha comptat aquest dimecres amb la participació del director general de Salut Pública de la Generalitat, Antoni Plasència, i el vicerector de Relacions Institucionals de la universitat, Joaquim Maria Puigvert.

La identificació ratifica que, sense incrementar el preu dels menús, els restaurants utilitzen oli d'oliva, disposen d'una àmplia oferta de verdures, fruita, hortalisses i llegums, inclouen lactis amb sota contingut en greixos i difonen informació sobre alimentació saludable i oci actiu, entre d'altres mesures.

Contenido patrocinado