Publicado 01/04/2021 11:13CET

Giner demana a Ribó que recolze l'exempció de mascarilla en les platges de València si es compleix la distància de segur

Archivo - Arxive - El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner.
Archivo - Arxive - El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner. - CS - Archivo

   VALÈNCIA, 1 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit aquest dijous a l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, que recolze que els valencians estiguen exempts de portar mascareta en les platges d'aquest terme municipal si es compleix la distància de seguretat.

   Giner ha realitzat aquesta petició al primer edil durant la Junta de Portaveus celebrada aquesta jornada en el consistori. El responsable de Cs ha assenyalat que aquest dimecres la consellera de Sanitat, Ana Barceló, va defendre, en la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut convocada pel Ministeri de Sanitat, que els valencians no porten mascareta en les platges.

   Fernando Giner ha indicat, en un comunicat i sobre l'ús de la mascareta en la platja arreplegat en la "Llei de Nova Normalitat", que "aquesta norma està totalment desfasada" i que "no té cap sentit", per la qual cosa ha sol·licitat la seua actualització.

   "Amb les mesures que ja s'han implantat, complint les distàncies de seguretat i amb informació, com es va fer el passat estiu, ha de ser més que suficient perquè els valencians puguen gaudir aquests dies de Setmana Santa i, sobretot, de les vacacions estivals", ha manifestat el portaveu de Cs.

Contador

Para leer más