Actualizado 15/12/2012 19:11 CET

Agro.- L'expresident de Jarc, Josep Maria Jové, nou president del Segarra-Garrigues

LLEIDA, 15 Dic. (EUROPA PRESS) -

L'expresident del sindicat agrari Jarc, Josep Maria Jové, ha estat escollit nou president del canal Segarra-Garrigues en substitució de Josep Maria París després de les eleccions dels col·lectius de regants que també es presentava el candidat Just Minguella.

El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha felicitat el nou equip i s'ha posat en contacte amb Jové per emplaçar-lo a una trobada els pròxims dies per establir noves línies d'acció i col·laboració per a un futur immediat, ha informat aquest dissabte la Generalitat en un comunicat.

Pelegrí ha fet una crida als regants perquè s'apuntin al reg convençuts que la col·laboració amb la Generalitat donarà els seus fruits per fer viable aquesta "infraestructura de país".

Per al conseller, el canal "és clau per aconseguir tres objectius essencials que van inspirar la seva construcció: dinamitzar l'economia, contribuir al reequilibri territorial i garantir la fixació de la població".

També ha reconegut el treball fet pel president sortint, pels anys que ha liderat el canal, i ha agraït l'alt nivell de participació a les eleccions.

Europa Press Comunicados Empresas