Publicado 29/03/2019 15:00CET

L'IES Binissalem oferirà un Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Olis d'Oliva i Vins

El IES Binissalem oferir un Cicle Formatiu de Grau Mitj d'Olis d'Oliva
CAIB

   PALMA DE MALLORCA, 29 mar� (EUROPA PRESS) -

   L'IES Binissalem oferir un Cicle Formatiu de Grau Mitj d'olis d'oliva i vins que tindr una durada de 2.000 hores --repartides en dos cursos escolars-- i on s'inclour una formació de 400 hores en un centre de treball.

   En un comunicat ems per la Conselleria d'Educació i Universitat, s'ha informat que els estudiants es formaran en la producció i tast d'olis d'oliva i de vins, i també de cervesa, licors i destillats.

   En termes més concrets, entre les assignatures que s'impartiran hi ha extracció d'olis d'oliva, elaboració de vins, anlisi sensorial, operacions i control de magatzem, seguretat i higiene en la manipulació d'aliments, venda i comercialització de productes alimentaris o matries primeres i productes en la indústria oleícola i vinícola, entre unes altres.

   Així mateix, es preveu que una vintena d'alumnes es puguin formar cada any en aquest nou cicle i per dur-ho a terme es requereix d'una aula polivalent, una sala de tast, un taller-celler, un laboratori i un magatzem.

   Per aquest motiu, la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda, s'ha reunit amb el President de la Denominació d'Origen (DO) Oli de Mallorca, Sebasti Solivellas, les enlogues i vocals del Consell Regulador DO Binissalem, Francis Ramon i Esperana Nadal i l'equip directiu de l'IES Binissalem.

   L'objectiu d'aquesta trobada és establir relacions de collaboració així com rebre assessorament a l'hora de licitar l'equipament necessari per al centre.

   Tant la DO Binissalem com la DO Oli de Mallorca s'implicaran en l'assessorament d'aquests nous espais que també es posaran a la seva disposició per fer tastos, cursos o conferncies.