Publicado 29/11/2021 18:45CET

Anna Pacheco repassa la influència musical que acompanya a la seua novel·la 'Listas, guapas, limpias' al Palau

   VALÈNCIA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

   El cicle "Literatura i Música Pop... al Palau" 2021 tindrà aquest dimecres a les 19.30 hores, una nova taula redona protagonitzada per l'escriptora Anna Pacheco, autora de "Listas, guapas, limpias".

   L'autora barcelonina pujarà a l'escenari de l'Almudín, per a exposar la influència musical en la seua primera i exitosa novel·la, acompanyada per la periodista valenciana Patricia Moreno Barberá. La xarrada serà presentada i moderada pel periodista, escriptor i director del cicle, Rafa Cervera.

   D'aquesta manera, el públic assistent podrà observar com a "Listas, guapas, limpias" parla de diferències de classe social i d'eixos mons femenins, o, dit d'una altra manera, té com protagonista una dona de classe humil que busca obrir-se pas en un món elitista.

   Pacheco és periodista i guionista, experta en temes socials, feminismes i cultura popular amb perspectiva de classe i gènere. Va ser redactora en Playground i VICE. Actualment treballa com freelance per a Carne Cruda, El País, Tv3 o Radio Primavera Sound i cursa un màster en Antropologia Social a la Universitat de Barcelona.

   Amb ella estarà la també periodista valenciana Patricia Moreno Barberá, especialitzada en moda i cultura, estratègia de comunicació i redacció publicitària amb experiència en docència des de 2018. Ha impartit xarrades i participat o moderat taules redones en universitats i centres culturals de diferents punts d'Espanya des de 2011.

   Ha col·laborat amb Telva i actualment escriu per a Vogue, capçalera en la qual va formar part del departament de noves converses de la redacció digital, que recomanaven a l'equip sobre com tractar temes com el feminisme, la sostenibilitat i la diversitat. Actualment també col·labora en el gabinet de premsa i patrocinis de Truenorayo Fest.

   L'última cita d'aquest cicle serà el pròxim 23 de desembre amb l'escriptora Elisa Ferrer, qui parlarà amb la periodista Lidia Caro de les influències i musicals en la seua primera novel·la, "Tiempo de avispas", Premi de la Crítica Literària Valenciana 2020.

colaboracio