Catalá demana als veïns que no s'acosten a l'incendi de Campanar per a facilitar el treball d'emergències

Imatge de l'edifici en flames
EUROPA PRESS
Publicado: jueves, 22 febrero 2024 19:35

   VALÈNCIA, 22 Feb. (EUROPA PRESS) -

   L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha demanat als veïns que no s'acosten a veure l'incendi que està afectant a un edifici al barri de Campanar a fi de facilitar el treball dels equips d'emergències mobilitzats.

   Així ho ha assenyalat la primera edil en el seu compte de Twitter, on ha assenyalat que està "molt pendent" de l'evolució. De fet, junt amb el president de la Generalitat, Carlos Mazón, i la consellera d'Interior, Elisa Núñez, s'han traslladat als voltants de l'incendi.

   També s'han pronunciat sobre aquest tema nombrosos representants polítics de l'oposició. La portaveu de Compromís municipal, Papi Robles, ha enviat "molta força als equips que treballen en l'extinció" i la seua solidaritat a les famílies i l'exalcalde, Joan Ribó, s'ha mostrat "commocionat" en xarxes per aquest "drama per a moltes famílies" i ha enviat força als veïns i els equips d'extinció. El síndic a Les Corts, Joan Baldoví, s'ha mostrat "commocionat i preocupat per l'incendi" i ha traslladat el seu ànim a les famílies.

    Per part del PSPV-PSOE, la portaveu municipal, Sandra Gómez, ha expressat la seua "consternació" per l'incendi i ha mostrat el seu "més sincer suport i afecte a totes les famílies afectades", així com el seu reconeixement als bombers. El compte del PSPV en Twitter ha assenyalat també que segueixen "amb preocupació" les imatges de l'incendi en Campanar i han remarcat el seu agraïment als serveis d'emergències.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià