Un concurs busca les millors versions de Nino Bravo

Archivo - Arxiu -El vocalista valencià Nino Bravo
UNIVERSAL - Archivo
Publicado: jueves, 1 junio 2023 17:01

   VALÈNCIA, 1 Jun. (EUROPA PRESS) -

   El Corte Inglés organitza un concurs de versions de les cançons més populars del cantant Nino Bravo amb l'objectiu de "retre homenatge a un artista inoblidable" quan es compleix el 50 aniversari de la seua mort.

   Les inscripcions podran realitzar-se fins al 15 de juny i el guanyador obtindrà una targeta regal d'El Corte Inglés per valor de 500 euros.

   Els candidats interpretaran en directe davant el jurat una versió d'un tema del repertori del cantant d'Aielo de Malferit, acompanyant-se únicament de la base instrumental que els propis participants hauran d'aportar.

   La cita és el 19 de juny a les 18.00 hores en la Terrassa La Pèrgola d'El Corte Inglés Avinguda França per a la primera fase classificatòria. La final del concurs de versions de Nino Bravo tindrà lloc el dijous 29 de juny a les 18:30h en el mateix espai d'El Corte Inglés Avinguda França.

   El jurat decidirà quants concursants passaran a la final, en funció de la seua qualitat interpretativa i la posada en escena del candidat o candidata.

   El jurat està compost per representants de l'organització, cantants i professionals de l'àmbit de la ràdio. Els membres del jurat són: Manuel Martínez Gil, road manager i cunyat de Nino Bravo; el periodista en RNE a València, Miguel Ángel Orts; el director i presentador en Cope València, Carles Villeta; el cantant Felipe Garpe, guanyador del concurs "Yo soy Nino Bravo" en Tele 5; les especialistes Ángeles Barber i Carmen Usero, i Pau Pérez Rico, secretari del jurat i director regional de Comunicació del Tall anglés.

   Les inscripcions al concurs es realitzaran o bé a través del telèfon 963530706, o de l'e-mail rocio.mendozamaqueda@elcorteingles.es del departament de Comunicació i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés, indicant el nom complet, DNI, edat i la cançó a interpretar.

   En el marc de la commemoració de l'Any Nino Bravo i durant eixa setmana dedicada a l'artista, es realitzaran altres dos esdeveniments en la sala d'Àmbit Cultural d'El Corte Inglés d'Avinguda França (8ª planta).

   El dijous 15 de juny a les 18:30 hores tindrà lloc la presentació de l'obra 'Nino Bravo', de l'autor Vicente Sanchis amb il·lustracions d'Albert Quiñones, un homenatge literari a una de les figures més representatives de la nostra música. El dimarts 27 de juny a les 19 hores tindrà lloc una trobada amb Darío Ledesma, autor de la biografia autoritzada del cantant d'Aielo de Malferit, 'Nino Bravo Voz y Corazón'.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià