El Concurs de Paella Valenciana de Sueca acreditarà a restaurants locals que oferisquen l'autèntica recepta

Imatge d'una paella
CONCURS INTERNACIONAL DE PAELLA VALENCIANA
Publicado: miércoles, 28 julio 2021 16:42

   VALNCIA, 28 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La Regidoria responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca 2021 ha organitzat una Jornada de Certificació de l'Autntica Recepta del certamen, amb la qual s'acreditar a restaurants locals.

   L'objectiu que es persegueix és "involucrar encara més al sector hosteler local per a contribuir a que la nostra ciutat es posicione definitivament com el millor referent gastronmic mundial de l'arrs, atraient al major nombre de visitants a Sueca perqu gaudisquen d'una autntica paella valenciana", ha explicat la regidor responsable del Concurs, Manoli Egea, en un comunicat.

   En la jornada, que se celebrar el dilluns 2 d'agost, de 9 a 14 hores, en la segona planta del Centre Municipal Bernat i Baldoví, podran participar tots els negocis d'hoteleria local que ho desitgen, i complisquen els requisits, als qui se'ls entregar un certificat i distintiu identificatiu perqu els clients puguen reconéixer quins establiments elaboren l'autntica recepta del Concurs.

   Per a participar en la Jornada i obtindre aquesta acreditació, el negoci haur de complir una srie de requisits mínims: dedicar-se al sector de la restauració; acreditar que en la seua carta s'inclouen plats elaborats amb arrs, entre ells la paella; una vegada obtinguda l'acreditació, haur de reflectir i especificar en la seua carta que una de les modalitats de paella que ofereix és l'elaborada amb l'autntica recepta del Concurs i haur de poder oferir-la sempre en la seua carta, tots els dies que romanga obert el local.

   Quan es complisquen aquests requisits, tots els negocis interessats a participar i obtindre aquesta acreditació hauran d'enviar un correu electrnic, abans del dia 30 de juliol, a les 14 hores, a la direcció concurspaellessueca@gmail.com, on es detalle: nom del local; nombre de persones que assistiran a la Jornada, amb un mxim de 2 (haur d'assistir el/la cuiner/a arrosser/a i el/la propietari/a del local, si no és la mateixa persona); i foto de la carta d'arrossos, per a acreditar que en l'actualitat el local ofereix aquest tipus de plats, entre ells la paella.

   La jornada oferir una srie de ponncies a crrec de professionals acreditats en la matria, entre ells el coordinador del Concurs durant les últimes dcades, Jesús Melero, qui explicar, entre altres qüestions, el perqu de la recepta actual del certamen, que enguany compleix la seua edició 60+1.

   Des de l'organització de la jornada es vol informar també que, si alguns locals no poden en aquests moments optar a aquesta acreditació per diverses causes, podran fer-ho més endavant, ja que s'oferiran més oportunitats.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià