Cultura participa en el festival de Primavera Literària amb un homenatge a Almudena Grandes

Archivo - Arxiu - L'escriptora Almudena Grande
CONTACTOPHOTO - Archivo
Publicado: miércoles, 22 marzo 2023 11:14

   VALÈNCIA, 22 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Cultura, a través de la Direcció general de Cultura i Patrimoni, participa en el festival de literatura i humanitats Primavera Literària, organitzat per la llibreria Ramon Llull amb el suport de la Generalitat, amb un homenatge a Almudena Grandes.

   La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, intervindrà el dijous a les 19.00 hores en l'homenatge que es dedica a l'escriptora Almudena Grandes i a tres de les obres que van ser presentades en la llibreria: 'Los besos en el pan', 'Los pacientes del doctor García' i 'La madre de Frankenstein'. Amoraga estarà acompanyada per Juan Cerezo, editor de Tusquets, i la periodista Carmen Velasco, cap de Cultura de Las Provincias.

   Des de demà i fins al 23 d'abril, Dia del Llibre, se celebraran 19 trobades amb autors locals, nacionals i internacionals que acostaran la seua obra als lectors: Rafael Reig, Pilar Adón, Dario Andanati, Elvira Lindo i Monika Zgstova, entre uns altres. En la cloenda del festival s'entregarà el premi Amic Amat a Fernando Delgado.

   La Primavera Literària és una activitat que forma part del pacte per la lectura Pactem, del Pla del foment del llibre i la lectura 'Llegim, llegim, llegim', segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

   Pactem és una iniciativa impulsada per la Generalitat que reuneix el sector entorn de "una aliança per a incrementar l'índex lector en el nostre territori, dona suport als autors i autores, dóna visibilitat a totes les propostes realitzades per al foment del llibre per llibreries, associacions professionals i col·lectius culturals i procura beneficis a tota la cadena de la lectura: biblioteques, editorials, llibreries i distribuïdors".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià