Detingudes dues persones per, almenys, cinc robatoris en llavaneries de Mallorca i Alacant

862941.1.260.149.20240418151649
Vídeo de la noticia
Un agent de la Guàrdia Civil acompanya a un dels detinguts. - GUARDIA CIVIL
Publicado: jueves, 18 abril 2024 15:16

   PALMA, 18 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes de nacionalitat espanyola com a presumptes autors de, almenys, cinc robatoris amb força en llavaneria de Mallorca i Alacant.

   Segons ha informat la Benemérita aquest dijous en nota de premsa, durant una actuació rutinària en un punt de control de Calvià, agents de la Guàrdia Civil van parar a un vehicle sospitós ocupat per dues persones.

   Una vegada identificats, van comprovar que sobre ells pesava una reclamació judicial d'un jutjat d'Alacant per delictes de robatori amb força en establiments, per la qual cosa van procedir a la seua detenció.

   En registrar el vehicle, els agents van intervenir eines i diversos objectes que podien tenir relació amb fets delictius comeses a Mallorca, per la qual cosa van iniciar una investigació.

   La Guàrdia Civil va comprovar que aquests objectes procedien del robatori a una bugaderia de la localitat de Felanitx i que els detinguts estaven presumptament especialitzats en robatoris en llavaneria d'autoservei. Detalladament, accedien a elles a la nit per a forçar els caixetins de les màquines de llavat i quedar-se amb la recaptació.

   Els arrestats haurien comès fets similars a Benidorm, Xàbia i Altea, així com a la localitat d'Artà. Després de registrar l'habitació d'un hotel de Llucmajor en el qual s'allotjaven els presumptes autors, els guàrdies civils van intervenir 3.000 euros en metàl·lic i més efectes d'interès per a la investigació.

    Fins al moment s'han esclarit cinc robatoris a Mallorca i Alacant, si ben no es descarta que la xifra augmente segons avancen les indagacions.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià