Detingut per assetjar i agredir sexualment una cambrera a Elx

Archivo - Arxiu - Policia Local d'Elx en imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO DE ELCHE - Archivo
Publicado: lunes, 5 junio 2023 18:15

   ALACANT, 5 Jun. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Local d'Elx han detingut un home de 47 anys per presumptament assetjar i agredir sexualment una dona, que era cambrera en un establiment situat en Arenals. L'home suposadament li va insistir a mantindre relacions, li va tocar el gluti i li va oferir cocaïna.

   Una dotació del cos de seguretat va ser alertada per una persona que manifestava que la treballadora del local, situat en l'avinguda Sant Bartolomé de Tirajana, estava patint una agressió sexual i assetjament per part d'un client, segons ha informat l'Ajuntament il·licità en un comunicat.

   Els agents van recaptar el testimoniatge de dos testimonis, els qui van relatar que el client havia assetjat a la cambrera de l'establiment amb frases obscenes i fins i tot va arribar a tocar-li el gluti i a oferir-li cocaïna.

   La víctima va confirmar l'informat pels testimonis i va manifestar que portava deu dies patint tal situació. A més, va indicar que l'home li va facilitar el número de telèfon en fer l'abonament de la consumició la primera vegada que va acudir a l'establiment. Posteriorment, la va convidar a entrar al bany amb ell a consumir cocaïna, ensenyant-li la substància.

   En dies posteriors, segons va relatar la dona als agents, l'home li va insistir a mantindre relacions i va proferir frases obscenes, arribant fins i tot a tocar-li el gluti. Com tenia por de trobar-se amb l'implicat, el seu cap li acompanyava a la parada de l'autobús, ja que se sentia assetjada i intimidada.

   Posteriorment, l'autor dels fets es va entrevistar amb els agents i va reconéixer tindre un interés en la cambrera, però va negar haver realitzat algun acte obscé.

   L'home va ser detingut i traslladat a dependències policials. Durant l'exploració superficial per a assegurar el seu trasllat, els agents li van trobar un gram de cocaïna.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià