Dos guàrdies civils salven la vida d'un home en parada cardiorespiratòria a Torrevella

Agents de la Guàrdia Civil de Torrevella van socórrer a un home amb parada cardiorespiratòriaa i van aconseguir estabilitzar-li fins a l'arribada de l'ambulància.
GUARDIA CIVIL
Publicado: viernes, 31 marzo 2023 11:07

   ALACANT, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Dos agents de la Guàrdia Civil han salvat la vida d'un home de 51 anys, que va patir una parada cardiorespiratòria quan es trobava a l'interior del seu cotxe estacionat en un carrer del centre de Torrevella (Alacant).

   Els fets es van registrar el dia 6 de març sobre les 7.45 hores, quan la Guàrdia Civil va rebre l'avís d'una dona en estat molt nerviós, que va informar que a l'interior del seu vehicle el seu marit havia perdut la respiració quan es dirigia a portar-la al treball, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

   Diverses patrulles del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Torrevella es van dirigir al lloc dels fets i van observar a una dona que reclamava auxili.

   En eixe moment, dos agents, un home i una dona, van acudir a atendre a la dona i van verificar que en l'interior del turisme es trobava l'home que presentava parada cardiorrespiratòria. Per açò, li van realitzar les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

   Després de diversos intents, van aconseguir estabilitzar a la víctima a nivell respiratori i li van mantindre en la posició de recuperació fins a l'arribada d'una ambulància medicalitzada. L'ambulància li va traslladar a l'Hospital Universitari de Torrevella, on li van operar.

   Una setmana després de la intervenció quirúrgica, l'home estava recuperant-se en el seu domicili i els agents de la Guàrdia Civil que li van auxiliar li van visitar per a interessar-se pel seu estat de salut. Tant l'home com la dona van agrair als agents l'ajuda prestada.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià