Publicado 29/09/2022 13:10

Espanya, cap de sèrie en el sorteig de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2024

Alvaro Morata i Nico Williams celebren el 0-1 en el Portugal-Espanya de la Lliga de Nacions 2022-2023
PRENSA RFEF

   MADRID, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

   La selecció espanyola masculina de futbol serà cap de sèrie per al sorteig de la fase de classificació de l'Eurocopa 2024, que es realitzarà diumenge que ve 9 d'octubre a Frankfurt (Alemanya), després d'aconseguir classificar-se a la 'Final a Quatre' de la UEFA Nations League.

   Un total de 53 seleccions nacionals participen en un sorteig en el qual no estarà Alemanya, com a organitzadora de la cita continental, per tant ja classificada de forma automàtica per a la fase final. Tampoc Rússia, actualment suspesa per la guerra a Ucraïna.

   Els combinats nacionals són col·locats com a caps de sèrie d'acord a la classificació general de la UEFA Nations League 2022/23 i se situaran en deu grups de classificació (set grups de cinc seleccions i tres grups de sis).

   L'equip de Luis Enrique evitarà així a Països Baixos, Croàcia i Itàlia, els seus rivals per a alçar-se en la Nations League, de la mateixa manera que Dinamarca, Portugal, Bèlgica, Hongria, Suïssa i Polònia, tots ells en el bombo 1. La 'Roja' si que tindrà encara oponents perillosos que evitar en la resta de bombos, entre els més destacats França i Anglaterra