Especialistes de Policia Científica accedeixen a l'edifici sinistrat per a investigar les causes del sinistre

Especialistes de Policia Científica accedeixen a l'edifici sinistrat per a investigar les causes del sinistre
POLICÍA NACIONAL
Publicado: viernes, 23 febrero 2024 18:43

   VALÈNCIA, 23 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Un equip multidisciplinari de la Comissaria General de la Policia Científica ha accedit aquesta vesprada a l'edifici sinistrat per l'incendi al barri de Campanar de València.

    Els agents participen de forma coordinada en les activitats d'identificació de víctimes, així com en la investigació de les causes i circumstàncies del foc.

    La Comissaria General de Policia Científica ha desplaçat a València un equip multidisciplinari, format per 15 membres, per a participar, de "forma coordinada" amb la Brigada Provincial de Policia Científica de València en les activitats d'identificació de les víctimes així com en la investigació de les causes i circumstàncies de l'incendi.

   L'equip està format per sis membres de la Unitat Central d'Identificació, dues de la Unitat Central d'Anàlisis Científiques i set de la Unitat Central d'Investigació en l'Escena del Delicte, segons ha informat la Policia.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià