La Fallera Major Infantil 2022 posa veu al pasdoble 'El Falleret', dedicat a tots els xiquets fallers

Archivo - Arxiu- Les Falleres Majors de València 2022, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Mestre, en una imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA - Archivo
Publicado: jueves, 1 junio 2023 14:44

   VALÈNCIA, 1 Jun. (EUROPA PRESS) -

   La Banda Simfònica Municipal de València estrenarà aquest dissabte 3 el pasdoble 'El Falleret', dedicat a tots els fallers i falleres infantils, amb la veu de la Fallera Major Infantil de València 2022, Nerea López.

   La iniciativa, amb la col·laboració de Junta Central Fallera (JCF), pretén donar major visibilitat al món faller infantil com a element indispensable de la festa de les Falles.

   Aquesta peça està composta per Juan Bautista González, amb lletra de Carles Subiela i Vicente Miguel Juan. "Els xiquets i xiquetes són el futur de les Falles, una festa declarada com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, i amb el pasdoble pretenem fomentar, reforçar i donar major visibilitat a la nostra festa fallera", expliquen en un comunicat de JCF.

   El pasdoble s'estrenarà aquest dissabte en un acte que acollirà el Centre Aragonés de València (Don Joan d'Àustria 20) a les 18 hores. Estarà presidit per les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto.

   Boro Peiró serà el presentador de l'esdeveniment, que comptarà amb les intervencions de la cantant Aisha Bordás, el director Ildefons Martos, la secretària general de JCF, Inmaculada Mata, i la periodista Mª Carmen Montes, tots molt vinculats a la festa de les Falles.

   També intervindran, en vídeo, Rafa Martí, Manuel Camarasa, Domingo Carles (president de les Societats Musicals de la ciutat de València) i la periodista Clara Castelló.

   L'esdeveniment conclourà amb la projecció de la cançó interpretada per la Banda Simfònica Municipal de València en el concert del 9 d'Octubre del 2022 celebrat en el Palau de les Arts, amb la veu de la Fallera Major Infantil de València 2022, Nerea López.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià