El FIB recupera el seu concurs de bandes i DJs emergents

Publicado: martes, 21 mayo 2024 18:31

   CASTELLÓ, 21 May. (EUROPA PRESS) - -

   El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), el festival mediterrani gestionat per la promotora The Music Republic, recupera en la seua 28ª edició el seu concurs de bandes i DJs emergents, donant lloc en els seus escenaris a noves promeses del món de la música indie, pop, rock i electrònica.

   Des d'aquest dimarts, qualsevol banda o DJ que somie amb veure el seu nom en els cartells de FIB podrà inscriure's en el concurs a través de la web del festival: fiberfib.com/risingstars. Una vegada inscrits, han de compartir-ho entre els seus coneguts per a obtenir el màxim de votacions possibles fins al divendres 21 de juny a les 23.59 hores.

   Aquells 20 concursants que aconseguisquen una major puntuació entraran en la fase de selecció de finalistes per part de l'organització del festival, sent 6 bandes les convocades els dies 28 i 29 de juny en Sala Jerusalem per a les finals en directe.

   Serà l'1 de juliol quan s'anunciarà als guanyadors d'Heineken Rising Stars Contest des dels canals de comunicació del festival. Aquests s'obtindran una compensació econòmica a més de participar en el festival, aconseguint així l'oportunitat de compartir cartell amb els grans noms nacionals i internacionals que visitaran Benicàssim aquest estiu: The Libertines, Royal Blood, Yungblud, Black Eyed Peas, Wade, The Vaccines, Arde Bogotá o Jess Glynne, entre altres.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià