Un incendi de matinada deixa en ruïnes un habitatge a Asp mentre estava deshabitada

884949.1.260.149.20240624184048
Vídeo de la noticia
Incendi en un habitatge d'Asp - CONSORCIO BOMBEROS ALICANTE
Publicado: lunes, 24 junio 2024 18:40

   VALÈNCIA, 24 Jun. (EUROPA PRESS) -

   Efectius de bombers han sufocat un incendi que ha calcinat en la matinada del dilluns un habitatge d'Asp sense persones a l'interior, per la qual cosa no s'han registrat ferits. L'immoble ha quedat en estat de ruïna.

   Sobre les 4.20 hores s'ha rebut l'avís de l'incendi a l'interior d'un habitatge d'una sola planta al carrer Barranco d'Asp, informa el Consorci Provincial de Bombers.

   A la seua arribada, els bombers han trobat molt fum i flames que han afectat a tot l'habitatge, sense necessitat d'evacuació en estar deshabitada. Les flames han danyat el cablejat elèctric, amb afectació en el subministrament de llum de tot el barri.

   S'ha sol·licitat una pala retroescavadora per a acabar de demolir l'habitatge, que ha quedat en estat de ruïna. En l'operació han intervingut una unitat mane prefectura, una bomba nodrissa pesada, una bomba urbana pesanda, un sergent, un cap i sis bombers del parc d'Elx, junt amb dues dotacions de les reguardes itinerants.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià