Ix personal de la UME de Madrid cap a València per a lluitar contra l'incendi de Campanar

Les flames devoren un edifici al barri de Campanar, a 22 de febrer del 2024, a València, Comunitat Valenciana (Espanya).
Eduardo Manzana - Europa Press
Publicado: jueves, 22 febrero 2024 20:36

   MADRID, 22 Feb. (EUROPA PRESS) -

   El Ministeri de Defensa també ha activat a personal de la Unitat Militar d'Emergències (UME) de Madrid que es desplaça per a València, on s'ha deslligat al barri de Campanar.

   El Govern ha activat el desplegament de la UME per a l'incendi de València que havia sol·licitat prèviament el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, segons han confirmat a Europa Press fonts del Ministeri.

   En concret, s'ha desplaçat el Tercer Batalló d'Intervenció en Emergències (BIEM III), que es troba situat en les instal·lacions que UME té en la Base Militar Jaime I, al terme municipal de Bétera.

   Tant el seu personal de servei com el qual no ho estava, tot el material anti incendis, motobombas i un dispositiu sanitari s'han posat a la disposició de l'incendi.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià