El jutge que investiga el bes de Rubiales a Hermoso cita tres jugadores de la Selecció i dos pèrits

L'expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales i el seu advocat Olga Tubau.
Eduardo Parra - Europa Press
Publicado: viernes, 22 septiembre 2023 14:06

   El magistrat també prendrà declaració a persones afins a la jugadora

   MADRID, 22 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El jutge de l'Audiència Nacional que investiga l'expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales pel bes que va propinar a la jugadora Jennifer Hermoso en l'entrega de trofeus del Mundial en Sidney (Austràlia) ha citat a declarar com a testimonis a tres jugadores de la Selecció femenina, diversos afins a Hermoso i a dos pèrits proposats per Rubiales.

   Fonts jurídiques han informat a Europa Press que el titular del Jutjat Central d'Instrucció número 1, Francisco de Jorge, prendrà declaració el 2 d'octubre a les companyes d'Hermoso i el 25 de setembre als afins a la jugadora i als pèrits que acudiran a seu judicial per a ratificar l'informe aportat per la defensa de Rubiales a l'AN. Algunes de les declaracions, precisen les mateixes fonts, se celebraran per videoconferència.

   Aquestes citacions se sumen a les del director de Màrqueting de la RFEF, Rubén Rivera; el director d'Integritat, Miguel García; la cap de premsa de la Selecció femenina de futbol, Patricia Pérez; i la del director de la Selecció masculina, Albert Luque. Tots ells compareixeran davant el jutge el pròxim 28 de setembre com a testimonis.

   Segons ha informat l'AN, el magistrat ja ha rebut a través de l'Ambaixada d'Austràlia, gràcies a la ràpida col·laboració de les seues autoritats, el certificat del contingut de tots els delictes del Codi Penal d'aquell país en relació amb els fets investigats i que són aplicables a l'Estat de Nova Gal·les del Sud.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià