L'Ajuntament instal·la un avet natural d'11 metres a la plaça de la Reina

Imatge de l'avet a la Plaça de la Reina
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Publicado: lunes, 4 diciembre 2023 18:33

   VALÈNCIA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

   La Regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de València ha instal·lat aquest dilluns al matí a la Plaça de la Reina un avet natural d'onze metres d'altura decorat amb boles nadalenques de color roig i dedicades a cadascuna dels barris de València.

   L'avet ha sigut importat des del nord d'Itàlia i una vegada passen les festes es replantará en algun dels jardins de la ciutat, segons ha detallat el consistori en un comunicat.

   El regidor de l'àrea i segon tinent d'alcalde, Juanma Badenas, ha assegurat que "tots els barris són importants per al nostre Ajuntament i els anem a cuidar per això es mereixen aquest homenatge en el nostre avet nadalenc".

   Badenas ha realitzat un recorregut per tot el carrer de la Pau visitant alguns dels establiments històrics del carrer. "Els comerciants del carrer ens han dit que durant els últims anys han patit les conseqüències d'una gestió política no eficient de la zona. Han perdut moltes vendes i han tingut por de tancar en alguns casos", ha manifestat.

   La via comercial de la Pau-Sant Vicent ha sigut decorada amb 700 poinsetias, reposant-se a dia de hui unes 80 unitats a causa del vandalisme. "Anem a tractar de recuperar les tradicions que els valencians tornen a viure un Nadal com la qual sempre han viscut, sense prejuís ideològics, que cadascun visca la festivitat d'acord amb les seues pròpies conviccions, que les famílies valencianes es reunisquen al voltant de la taula per a celebrar la Nit de Nadal i el Nadal", ha conclòs.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià