L'exposició 'La ciència de Pixar' arriba a la Ciutat de les Arts el 6 d'octubre

L'exposició 'La ciència de Pixar' arriba a la Ciutat de les Arts i els Ciències el 6 d'octubre
GVA
Publicado: viernes, 22 septiembre 2023 14:00

   VALÈNCIA, 22 Sep. (EUROPA PRESS) -

   L'exposició 'La Ciència de Pixar', dissenyada per a brindar als visitants una "mirada única" sobre el que ocorre darrere de la pantalla i que puguen descobrir el procés que utilitza l'estudi en la creació de les seues pel·lícules, podrà visitar-se al Museu de les Ciències a partir del 6 d'octubre, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

   Els visitants començaran la seua immersió amb un vídeo que relata el procés que utilitza Pixar per a convertir una idea en una pel·lícula i després podran acostar-se a l'exposició i visitar, en l'ordre que trien, les huit seccions que relaten el procés de producció.

   L'exhibició interactiva mostra els conceptes d'informàtica, matemàtiques i ciència utilitzats pels artistes i científics informàtics que ajuden a portar les pel·lícules guardonades de Pixar a la pantalla gran.

   L'exhibició, creada pel Museum of Science de Boston en col·laboració amb Pixar Animation Studios, està dividida en huit àmbits, corresponents als passos del procés que utilitza Pixar per a convertir una idea en una pel·lícula, des del modelatge als escenaris i càmeres, passant per animació, simulació i il·luminació.

   Així, el públic podrà conéixer, a través de vídeos i entrevistes amb els treballadors, exemples reals dels desafiaments tècnics que hi ha darrere d'algunes de les seues pel·lícules de Pixar favorites, com ara 'Toy Story' o 'Coco'.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià