Mazón demana recolzar els productes valencians en Nadal: "És un gran moment"

Carlos Mazón visita Family Cash
GVA
Publicado: lunes, 27 noviembre 2023 18:17

   VALÈNCIA, 27 Nov. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha fet una crida a recolzar aquest Nadal la tasca de les empreses de la Comunitat Valenciana promovent els productes conreats o fabricats en el nostre territori: "És un gran moment per a recolzar el nostre".

   Mazón ha elogiat aquest dilluns la qualitat dels productes típics del Nadal procedents de la Comunitat, com la taronja i en general tots els cítrics, el torró o el raïm. Així ho ha manifestat en una visita a les instal·lacions de la cadena de supermercats Family Cash, que enguany celebra el seu desé aniversari, a Xàtiva, informa l'administració autonòmica.

   El cap del Consell ha lloat la trajectòria aquesta empresa d'origen valencià que va obrir la seua primera tenda a Xàtiva i que, segons ha destacat, constitueix "un exemple" pel seu esforç per créixer i generar llocs de treball. També ha ressaltat que aquesta companyia centra la seua acció a recolzar als productes de la Comunitat, tindre preus competitius i oferir una atenció de qualitat.

   En aquesta línia, ha posat en valor la figura de l'empresa familiar i ha assenyalat que aquests empresaris "es juguen el seu patrimoni, recolzen els nostres productes i generen ocupació, compartint així horitzons de futur per a molta gent". Family Cash empra en l'actualitat a 4.000 treballadors i compta amb 40 tendes, de les quals quasi la mitat se situen a la Comunitat. Té previst obrir un nou establiment a València aquest mateix mes.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià