Mazón trasllada el seu suport a la Vila Joiosa i lamenta el "moment difícilment interpretable" que generen els incendis

El president de la Generalitat, Carlos Mazón.
Jorge Gil - Europa Press
Publicado: lunes, 4 marzo 2024 11:21

   VALÈNCIA, 4 Mar. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha traslladat "tot el suport de tota la Comunitat Valenciana" a la Vila Joiosa després de l'incendi d'un habitatge en el qual han mort tres persones i ha lamentat el "moment difñicilmente interpretable" que considera que estan generant aquests focs: "És difícil dir que 'sortosament no ha anat a més' quan està ocorrent el que està ocorrent".

   Així ho ha assenyalat Mazón en declaracions als mitjans després d'intervenir en el Fòrum Municipalisme del diari Levante, moments abans de desplaçar-se a la localitat en la qual ha ocorregut l'incendi i ha expressat el seu desig de veure si comença "una ratxa un poc diferent perquè això és difícil de gestionar, aquesta és la veritat".

   Mazón ha assenyalat que està en contacte amb l'alcalde de la Vila, Marcos Zaragoza, des de primera hora del matí i ha destacat que el dispositiu sanitari "ha estat funcionant perfectament durant aquestes últimes hores".

    Tres persones, entre elles un menor d'edat, han mort i altres 15 han resultat ferides a un incendi d'habitatge en un edifici de l'Avinguda Mariners de la localitat alacantina de La Vila Joiosa. El foc ha començat de matinada i els serveis mèdics han assistit a 15 persones per inhalació de fum. D'elles, set són dones, d'entre 24 i 67 anys; i vuit homes, d'entre 13 i 57 anys.

   "Cada vida té un valor incalculable", ha subratllat Mazón, i ha afegit: "Dir que sortosament no s'ha estès a la resta de l'edifici com si vivim al desastre de València, com puc utilitzar jo aquest matí la paraula sortosament no ha anat a més? Quan resulta que hi ha una família sencera que ja no ens ho va a contar".

   Mazón ha lamentat que estem "en un moment que és difícilment interpretable, un xiquet de cinc anys ja no ens ho va a contar i la seua família tampoc".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià