Merino advoca per mesures per a reduir la bretxa en inversió digital entre les pimes

La consellera d'Hisenda, Ruth Merino, visita les noves instal·lacions a Sagunt de la consultora tecnològica Encamina
GVA
Publicado: miércoles, 19 junio 2024 16:37

   VALÈNCIA, 19 Jun. (EUROPA PRESS) -

   La consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, ha destacat la importància de generar un entorn favorable a les inversions en digitalització per a elevar la competitivitat del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana i ha apostat per la introducció de mesures que permeten reduir la bretxa existent, especialment entre les pimes, en inversions en transformació digital.

   La responsable d'Hisenda ha realitzat estes declaracions durant la inauguració a Sagunt de les noves instal·lacions de la consultora Encamina, experta en implantació de tecnologies 'cloud' amb un enfocament basat en la intel·ligència artificial i la robòtica, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

   La consellera ha posat a l'empresa com a exemple del model econòmic al que aspira aquest Consell, gràcies a la seua aposta per la innovació, la internacionalització, la gestió del talent i la tecnologia.

   "Estem treballant a generar unes condicions òptimes per a això: llibertat empresarial, menys traves burocràtiques i una política fiscal competitiva i amable per a abraçar les inversions", ha indicat Ruth Merino.

   La responsable d'Hisenda ha destacat en este sentit l'esforç del Consell per la introducció de mesures que permeten elevar la competitivitat del teixit productiu i reduir la bretxa existent, especialment entre les pimes, en el que a inversions en transformació digital es referix.

   Per a Ruth Merino, la labor que realitzen empreses com aquesta consultora té un efecte catalitzador per a l'impuls de l'economia digital, l'atracció i retenció del talent i la creació d'ocupació.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià