Mikko Franck cancel·la per malaltia els seus concerts amb l'OCV a València i Castelló

Publicado: martes, 23 abril 2024 18:23

   VALÈNCIA, 23 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Palau de les Arts Reina Sofia anuncia que Mikko Franck ha cancel·lat per motius de salut els seus concerts amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) previstos per a aquest cap de setmana, el divendres 26 de maig a l'Auditori de Castelló, i el dissabte 27 a l'Auditori de les Arts.

   Davant de la impossibilitat de reubicar el concert dins de la present temporada, Les Arts procedirà en els pròxims dies a reemborsar l'import de les entrades, tant si formaven part dels torns d'abonament, com si es van adquirir en venda lliure, a través de la mateixa forma de pagament amb que aquestes van ser abonades, informen els responsables de la institució cultural en un comunicat.

   Així mateix, aquest import podrà convertir-se en saldo d'una targeta de regal, canjeable en compres d'espectacles de la present temporada. Els interessats a fer ús d'aquesta modalitat poden comunicar-ho abans del pròxim dissabte, 27 d'abril, en la Línia de Venda i Atenció 961 97 59 00 o a través del correu electrònic info@lesarts.com.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià