Mompó defèn la "política realista" del PP al Senat i qualifica "d'imprescindible" la seua llei contra l'okupació

Archivo - Arxiu - El president de la Diputació de Valencia, Vicente Mompó.
Jorge Gil - Europa Press - Archivo
Publicado: viernes, 9 febrero 2024 18:14

   VALÈNCIA, 9 Feb. (EUROPA PRESS) -

   El president del PP de la província de València, Vicent Mompó, ha defès "el treball del PP al Senat per a frenar la perillosa deriva de Sánchez" i ha celebrat la seua "imprescindible" llei contra l'ocupació il·legal de vivendes que ha qualificat com la "primera 'Llei Feijóo'".

    D'aquesta manera, Mompó ha destacat en una roda de premsa al costat dels senadors 'populars' a la província que "hui més que mai és necessària la política de sentit comú del PP". "Això és el que estem fent al Senat i en la resta d'institucions", ha assegurat Mompó, al mateix temps que ha enlletgit al PSOE "la seua metamorfosi sense precedents", ha subratllat.

   La senadora Estela Darocas ha posat en relleu la presa en consideració de llei antiokupa del PP, "una llei que endureix les penes i preveu el desallotjament en 24 hores". "Són accions concretes per a lluitar contra problemes reals que, en aquest cas estan creant les màfies; el contrari al que fa Sánchez, que està centrat a blanquejar a pròfugs de la justícia, encara que para això haja de retòrcer la Constitució i fer un dany enorme a aquest país", ha explicat.

   D'una banda, el portaveu d'Economia del PP al Senat, Gerardo Camps, ha celebrat que el PP haja aconseguit que la Cambra alta rebutge el sostre de gasto "perquè perjudica i fa xantatge a les comunitats autònomes i ajuntaments, i endeuta a les actuals i futures generacions".

    D'altra banda, el portaveu d'Interior del PP al Senat, Luis Santamaría, ha criticat que "el Govern pretenga tancar casernes de la Guàrdia Civil de municipis xiquets, sobretot quan els índexs de criminalitat s'estan incrementant, en els primers 9 mesos de l'any 2023, a la Comunitat Valenciana va augmentar un 7,9%", ha concretat Santamaría, qui ha volgut "deixar clar que Espanya és un país segur".

    En tot cas, ha argumentat, "ens neguem a admetre que es puga deconstruir la idea d'Espanya traient la Guàrdia civil del territori nacional i que es faça el mateix ací que ja s'ha fet a Catalunya i el País Basc".

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià