Morant recalca la "màxima col·laboració" entre institucions: "Estem ací per al que es necessite"

Bombers i un agent de Policia Nacional als voltants de l'edifici incendiat
Jorge Gil - Europa Press
Publicado: viernes, 23 febrero 2024 11:21

   VALÈNCIA, 23 Feb. (EUROPA PRESS) -

   La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha recalcat "la màxima col·laboració" del Govern amb les autoritats valencianes "en els diferents estadis" que es vagen desenvolupant després del gran incendi que ha afectat a dos edificis del barri de Campanar de València i que fins al moment deixa quatre morts i diverses persones desaparegudes.

    "Estem ací per al que es necessite en l'àmbit de les nostres competències i màxima col·laboració en diferents estadis que va a anar prenent aquesta emergència", ha asseverat la ministra valenciana en atenció als mitjans en el Lloc de Comandament Avançant en la zona del sinistre.

    Morant ha traslladat, en nom del Govern d'Espanya, el condol a les famílies de les víctimes i ha remarcat que hi ha "una gran angoixa" per les persones que no han sigut localitzades.

   Ha insistit en "la màxima col·laboració" entre institucions i ha garantit que tant la Policia Nacional com els efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) estaran a la disposició del que marque l'evolució dels esdeveniments.

    "Vull expressar el reconeixement i l'agraïment a tots els implicats en aquesta emergència, que han atès i encara estan treballant en aquesta emergència. El dany més irreparable és el de la pèrdua de vides humanes i a tot la resta anem a intentar assistir perquè el dany siga el menor", ha finalitzat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià