Navarro (CEV) apel·la a la "confidencialitat" en les negociacions per a l'arribada d'una multinacional de l'automòbil

El president de la CEV, Salvador Navarro
CEV
Publicado: jueves, 8 junio 2023 15:47

   VALÈNCIA, 8 Jun. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro, ha apel·lat a la "seguretat" i "confidencialitat" i ha demanat que "es deixe treballar en les converses per a l'arribada d'una gran inversió a València per part d'una empresa multinacional del sector de l'automòbil.

   Navarro s'ha pronunciat en aquests termes abans de participar en l'Assemblea general de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), després de conéixer-se aquest dimecres que una empresa del sector de l'automòbil està planejant una inversió en l'àrea metropolitana de València, en unes negociacions que no estan tancades.

   "Aquest anunci jo ho hauria entès en campanya preelectoral, no ho he entès ara que ja està la solució a un possible govern", ha opinat, a preguntes dels mitjans, Salvador Navarro.

   El president de la CEV ha reclamat "que es deixe treballar" i que "les persones que estan en funcions, els consellers, els directors generals i els secretaris autonòmics facen un traspàs, que estem segurs que ho van a fer, de treball, de documentació, a la configuració de les noves persones que se'n van a incorporar a tots els equips de les consellerias".

   "Per descomptat la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana va a estar recolzant eixe traspàs de treball, d'informació i sobretot de coneixement perquè hi ha efectivament inversions que estan en marxa i el que no es pot és parar-ho", ha subratllat.

   Així mateix, sobre el clúster d'electromovilitat que s'està desenvolupant a la Comunitat Valenciana amb la gigafactoría de PowerCo (filial de Volkswagen), l'electrificació de Ford Almussafes i la possible arribada d'aquesta nova empresa, Salvador Navarro ha valorat que, "si hi ha hagut alguna cosa important en aquesta comunitat aquests últims anys, independentment de la situació, que a més es va potenciar amb la situació del COVID, és el diàleg social".

   Al seu juí, l'Administració, els sindicats i els empresaris han "sabut treballar, negociar acords, fins i tot en clau per damunt del nacional", i en aquest sentit creu que totes aquestes inversions "obeeixen a una estratègia que ha portat la Generalitat de consolidar, d'estabilitat social, d'estabilitat laboral, de posicionament geoestratègic".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià