Publicado 05/07/2022 11:05

Oberta la inscripció de la cinquena edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana

L'IVC obri elplazo dels Premis Carles Santos i presenta la imatge gràfica de l'edició, realitzada per Enric Alepuz.
IVC

   VALÈNCIA, 5 jul. (EUROPA PRESS) -

   L'Institut Valencià de Cultura (IVC) obri el termini de presentació de candidatures per a la cinquena edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que s'entregaran al Teatre Principal de València el 16 de desembre. Al mateix temps, l'organisme cultural presenta la imatge gràfica de l'edició, realitzada per Enric Alepuz.

   Des del 5 de juliol fins al 15 de setembre, els grups i músics valencians i valencianes de tots els estils que hagen presentat un disc, hagen estrenat un video musical o hagen fet una gira entre l'1 de novembre de 2021 i el 31 d'octubre de 2022 es poden inscriure per a participar www.premissantos.com mitjançant un formulari en línia en el qual poden pujar tota la informació relativa al seu treball.

   El cartell de la cinquena edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana ha sigut encarregat al dissenyador gràfic Enric Alepuz, que ha aportat una mirada nova, com un neó retrofuturista, a la reinterpretació minimalista que l'any passat va fer Migue Martí de l'orella del 'Piano que escolta', l'obra de Carles Santos que des de la primera edició s'ha erigit com a símbol dels guardons.

   Amb aquesta primera fase de presentació de candidatures s'engeguen els cinquens Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que atorgaran guardons a les 18 categories següents: artista o grup revelació, millor disc de cançó d'autor, millor disc de música clàssica, millor disc de música antiga i barroca, millor disc de música contemporània i experimental, millor disc de música d'arrel tradicional, millor disc de fusió i mestissatge, millor disc de música urbana, millor disc de 'jazz', millor disc de pop, millor disc de 'rock', millor disc de música per a famílies, millor cançó, millor disseny, millor video musical, millor gira, millor disc i premi d'honor.

PREMI DEL PÚBLIC

   A més, es tornarà a incloure el premi del públic, que es decideix per votació popular en línia. Cada persona podrà votar només una candidatura i s'admetrà només un vot per IP.

   Per a valorar els treballs presentats, es configuraran dos jurats específics i la llista de nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2022 es farà pública el 3 de novembre en el marc de la Fira Valenciana de la Música Trovam.

   El formulari per a inscriure's es troba ja disponible en www.premissantos.com.

colaboracio